Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Февруари » 20 » Работна среща по проектно – базирано обучение във II СОУ “Професор Никола Маринов“ гр. Търговище.
15:30
Работна среща по проектно – базирано обучение във II СОУ “Професор Никола Маринов“ гр. Търговище.
На 18.02.2013 г. се проведе работна среща между ръководството на II СОУ и главните учители, на която бяха обсъдени основните компоненти на проектно – базираното обучение – проблеми, планиране, оформяне на паспорт и портфолио.
Срещата е естествено продължение на квалификационния курс  по проектно – базираното обучение под ръководството на доц. д-р. Янка Тоцева, реализиран като част от Плана за квалификационна дейност на училището.
Основни акценти в обсъждането бяха: структурата на проектната работа,  видовете проекти и разработването на критерии за оценяването им. Прилагането на проектно – базираното обучение е една от иновативните практики в стратегията за развитието на II СОУ.
На Педагогически съвет през месец март методическите обединения ще презентират работата си по проекти в обучението  до този момент. Главните учители и ръководството на училището ще предложат модели за проектно – базираното обучение, паспортна документация и разработени критерии за оценяването на проектите.

Здравка Радева 
гл. учител по БЕЛ

Категории: Иновативни практики | Views: 757 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar