Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Май » 7 » Седмица на иновациите във ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище
11:44
Седмица на иновациите във ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище
 
 
Макар и само тридневна, работната седмица от 2 до 4 май 2012 г. фокусира неизчерпаемата творческа енергия на училищния екип към оригинални дейности по иновативната практика „Заедно, задружно, с общи усилия”:
 
- На 4 май училищният екип, воден от Даринка Георгиева - ръководител на ЕИОТ, осъществи две работни срещи - с педагогическия колектив на училището партньор ОУ „Хр. Смирненски” в с. Обител, във връзка с предстоящите съвместни дейности по иновативната практика; с І НУ Омуртаг, също училище партньор, по отношение заключителния етап на апробирания модел за работа със заинтересовани страни.
- На 3 май бе реализирана първата фаза от семинара с родители на първокласници на тема „Позитивни подходи за подкрепа на деца с емоционални затруднения” с участието на психолога Олга Тодорова от РЗИ Търговище.
- На 3 май учениците от трите литературни клуба и от театралното ателие организираха Майски ученически литературни празници съвместно с Читалище „Напредък” Търговище.
- На 2 май бе проведено обучение на педагогическия колектив по темата „Работа със заинтересовани страни” с обучител Галина Йорданова, помощник-директор.
 
Йорданка Филева
Училищен пресцентър
ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище
Категории: Иновативни практики | Views: 704 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar