Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Май » 7 » Седмокласничка от II СОУ представи областта на XVII Национална олимпиада по астрономия в Димитровград.
13:11
Седмокласничка от II СОУ представи областта на XVII Национална олимпиада по астрономия в Димитровград.

Маргарита Великова Николаева от II СОУ “Проф. Никола Маринов“ взе участие в двата кръга на съревнованието. Тя се представи достойно, мерейки знания с лауреати и медалисти от национални и международни състезания и олимпиади по астрономия.

„Участниците бяха предимно от природо-математически гимназии, подготвяни основно от ръководителите на международните отбори. Участието на Марги бе една голяма победа за нас, защото това е първото ни участие на национална олимпиада по природни науки след повече от 15 години. Гордеем се с нейното отлично представяне и й пожелаваме много успехи занапред“, сподели нейният ръководител Зоя Мирчева - старши учител по химия и физика.

 

 


  

Категории: Олимпиади | Views: 1003 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/3
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar