Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Май » 22 » Среща с Бербатов
12:02
Среща с Бербатов
 
 
Седем ученици от ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище получиха персонални покани от Фондация „Димитър Бербатов”да вземат участие в закриването на националната кампания „Награди за успелите деца на България”. Това са: Лидия Красимирова Х б клас, Петър Петров Х б кл., Стефани Ангелова Х б кл., Мустафа Мустафов Х б кл., Владимир Владимиров Х б кл., Весела Недялкова VІ г кл., Десислава Георгиева V б кл. Всички те са номинирани в област „Литература” за вече получени награди в различни конкурси и състезания. Идеята на Фондацията е да се стимулира не само работата върху таланта, но и неговата изява.
На 2 юни 2012 г. в Националната спортна академия в София те ще се срещнат с Димитър Бербатов - идол на подрастващите и пример за човек, успял с талант и усилия да сбъдне детската си мечта.
Категории: Конкурси | Views: 872 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/4
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar