Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Февруари » 2 » Световната седмица по предприемачество 2014 г. във Второ СОУ
10:00
Световната седмица по предприемачество 2014 г. във Второ СОУ

Второ СОУ „Професор Никола Маринов“ Търговище получи заслужено признание от организаторите на Джуниър Ачийвмънт като училище домакин на инициативата в Световната седмица по предприемачество 2014 г. С грамоти са удостоени преподавателите Янка Йорданова и Калина Георгиева за проведените под тяхно ръководство открити уроци по предприемачество в IIIг и IVд клас.

За седма поредна година Джуниър Ачийвмънт България е организацията домакин на Световната седмица по предприемачество за България. Целта на глобалната инициатива, в която през миналата година се включиха 140 държави и 7,500,000 души, е да вдъхнови младите хора да изследват потенциала си и да се развиват чрез иновации, въображение и творческа мисъл.

 

Йорданка Филева – главен учител
по български език и литература

Категории: Дейности и инициативи | Views: 801 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar