Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Април » 21 » Тиймбилдинг-обучението - управленска техника с конкретни резултати и конкретни ползи
09:46
Тиймбилдинг-обучението - управленска техника с конкретни резултати и конкретни ползи

„Модели на педагогическо взаимодействие между ученици, учители и родители. Подобряване на психологическия микроклимат на класа.“ - това бе темата на тиймбилдинг-обучението, което на 17 и 18.04.2015 г. проведе педагогическата колегия на Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище. В Сопот, съхранил духа на Вазов и неговите герои, главните учители Йорданка Филева и Здравка Радева организираха разнообразни дейности по темата. Учителите посетиха Калофер, Карлово, Сопот, Копривщица - будните планински градчета, вписали завинаги имената си сред най-драматичните страници от историята на България. Разглеждайки Тракийския култов комплекс до с. Старосел, те се върнаха във времето на траките и техния култ към Великата богиня майка, нейния син Слънцето и Орфей.

В обучението взеха участие 86 педагози от училището, Мариана Петкова – старши експерт по природни науки и биология и Маргарита Гаджовска - старши експерт по математика, информатика и ИТ - от РИО Търговище.

Лазарина Стоянова – старши учител, организира приятните часове на отмора и посещението на културно-историческите обекти.

Всички се завърнаха заредени с много положителна енергия, с повишена мотивация и с доверие в колегите си за работа в екип.

 

Йорданка Филева – главен учител
по български език и литература

Категории: Дейности и инициативи | Views: 861 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
avatar