Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Февруари » 21 » Три рисунки представят Област Търговище в конкурса „Аз и детското полицейско управление“
10:35
Три рисунки представят Област Търговище в конкурса „Аз и детското полицейско управление“

Учениците от Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище се включиха със свои рисунки в националния конкурс на МВР на тема „Аз и детското полицейско управление“. Във фоайето на училището бе експонирана изложба, която бе открита от Галя Панайотова – директор на училището. Присъстваха Иван Александров – началник на сектор в отдел „Охранителна полиция“ в ОД на МВР Търговище, както и много служители на Полицията, ученици, учители и родители. За участие в националния кръг са избрани три рисунки – представящи по най-атрактивен начин трудната и отговорна работа на полицаите и пожарникарите.

Конкурсът за детска рисунка на тема "АЗ и детското полицейско управление” е част от Националната програма „Детско полицейско управление“, реализирана от Министерство на вътрешните работи съвместно с Министерство на образованието и науката, Министерство на правосъдието и др.

Йорданка Филева – главен учител

 

Категории: Дейности и инициативи | Views: 1304 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar