Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Май » 2 » УЧЕНИЦИ ПРИГОТВИХА ЗДРАВОСЛОВНИ САНДВИЧИ
12:37
УЧЕНИЦИ ПРИГОТВИХА ЗДРАВОСЛОВНИ САНДВИЧИ
На 26 април 2012 година в час по ДЕЙНОСТИ ПО ИНТЕРЕСИ-образователни игри,учениците от ПИГ – 2 клас – I група с възпитател Магбуле Хатибова изработиха здравословни сандвичи. Часът беше проведен под формата на кулинарно състезание, посветено на здравословното хранене. Целта е да се затвърди здравословното хранително поведение сред децата,което ще доведе до по-висок ефект на хранителна култура през целия живот на човека.
На състезание, като на съзтезание - имаше и жури:
 
 
ПРЕДСЕДАТЕЛ:
Главен експерт: Маргарита Друмева от Регионална здравна инспекция
 
 
ЧЛЕНОВЕ:
1. Мехмед Хасанов-главен готвач в стола на училището
2 .Деница Дамянова-домакин
 
Победители за най-здравословен сандвич станаха близнаците от II-а клас Иван и Йордан Стефанови. На второ място се класира-Калоян Тихомиров – II-г клас. На трето място-Доукан Ариф-II-а клас. Победителите бяха наградени от г-жа Маргарита Друмева с химикали и лакомства.
Категории: Иновативни практики | Views: 915 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar