Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Април » 24 » Учители от Второ СУ участват в обучение по програма на Джуниър Ачийвмънт и „Кока-Кола ХБК" АД
08:48
Учители от Второ СУ участват в обучение по програма на Джуниър Ачийвмънт и „Кока-Кола ХБК" АД

Двама учители от Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище участваха в обучение, което се проведе на 8 и 9 април 2017 г. в София, по проекта "Дай старт на успеха", образователна програма, насочена към младежи на възраст между 16 и 19 години. Това са Петя Грудева - старши учител по информационни технологии, и Катя Цветкова - старши учител по история и цивилизация. Организатори на програмата са Джуниър Ачийвмънт и „Кока-Кола ХБК" АД. Целта на проекта "Дай старт на успеха" е да вдъхнови учениците да реализират амбициите си за професионална реализация и пълноценен живот. В пилотното издание са включени участници от XI а и X в клас на Второ СУ. Учениците ще преминат през обучителен модул, в който ще получат основни познания по личностно развитие. Показалите най-добра мотивация ще бъдат поканени на 48-часов иновационен лагер предизвикателство, на който ще бъде провокирана тяхната креативност. Първият модул от проекта е свързан с темата за самооценката и нейната значимост за личностното развитие.

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Дейности и инициативи | Views: 1272 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
avatar