Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Февруари » 28 » „Урок по родолюбие”
16:34
„Урок по родолюбие”
 „Урок по родолюбие” нарекохме един по-различен час по български език и литература в 11 а и 11 б клас, който се проведе на 26. ІІ. 2014 година във Второ СОУ”Проф.Никола Маринов”. Часът беше посветен на Националния празник Трети март. Учениците прочетоха и коментираха свои есета, написани на тема: :”За какво сме слепи днес”. Темата е провокирана от ученото по литература, свързано с творчеството на Иван Вазов. Много емоционално и откровено учениците споделиха чувствата, които са ги водили при осмисляне на темата. Изразиха мнения. Създадените есета показват, че 18-годишните възпитаници на Второ СОУ имат активна позиция по съвременните проблеми.
Творбите на учениците са събрани в „Литературни страници”, чийто дизайн и изработване са дело на деветима ученици от Творчески клуб "Добротворчество” по проект УСПЕХ.



Зорница Апостолова – преподавател по български език и литература, 
ръководител на Творчески клуб „Добротворчество”

При нужда може да изтеглете Adobe Reader оттук 
Категории: "УСПЕХ" | Views: 764 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar