Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Март » 22 » "За по-добър климат в училище"
10:09
"За по-добър климат в училище"

Лидия Йорданова от Х б кл. на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” Търговище спечели две награди в Националния конкурс за ученици на тема "За по-добър климат в училище" – ІІ място в раздел „Идея” и ІІІ място в раздел „Разказ”. Това е поредният успех на десетокласничката, която развива своя талант в клуб „Силата на словото” – проект „УСПЕХ” на МОМН. Конкурсът се провежда под патронажа на Министерство на образованието, младежта и науката. Организиран е от Фондация за междукултурни контакти „Мадара – България”. На 16.03.2012 г. Лидия получи своите предметни награди и грамоти в Народната библиотека „Кирил и Методий” в София от председателя на Фондацията д-р Стефания Димитрова.
Целта на това събитие бе да насочи интереса на децата и юношите върху възможностите за подобряване на взаимоотношенията между връстниците, за справяне с проблемите на враждебност и насилие в класа и в училището. В надпреварата взеха участие повече от 500 ученици, които потърсиха нови идеи за разнообразяване на училищния живот и за подобряване на взаимоотношенията в класа.
 
 
Категории: "УСПЕХ" | Views: 1031 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
avatar