Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Ноември » 12 » „ЗАЕДНО, ЗАДРУЖНО, С ОБЩИ УСИЛИЯ” ЗА НЕНАСИЛИЕ В УЧИЛИЩЕ
17:50
„ЗАЕДНО, ЗАДРУЖНО, С ОБЩИ УСИЛИЯ” ЗА НЕНАСИЛИЕ В УЧИЛИЩЕ
Във връзка с глобалната инициатива за превенция на насилието срещу деца и младежи „19 ДНИ НА НЕНАСИЛИЕ В УЧИЛИЩЕ”, ученици, родители и учители посетиха постановка на Търговищкия драматичен театър-„КУПОНЪТ”- пиеса за тийнеджъри от J.C.M.T. по истински случай. 
След приключване на спектакъла ,заедно с артистите Мартина Михайлова и Ивайло Брусовски,ученици,родители и учители проведоха дискусия. Модераторът на дискусията, господин Стойне Калайджийски с актуална теоретична информация и подходящи въпроси създаде условия за активно включване и участниците споделиха свои мисли и мнения за насилието и причините, които го пораждат.С голямо внимание учениците слушаха разсъжденията на родителите за трудностите във възпитанието на децата в семейството. 
Интерес предизвика и разказът на артистите за предварителната информация при изграждане на образа на съответния герой, който представят. Дискусията приключи с консенсус:
Във Второ СОУ „Професор Никола Маринов” НЕНАСИЛИЕТО трябва да продължи през цялата учебна година! И не само през тази ...


Категории: Дейности и инициативи | Views: 901 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar