Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Юни » 5 » Заключителна изява на клубовете „Успяваме заедно” и „ Аз и светът около мен“
12:16
Заключителна изява на клубовете „Успяваме заедно” и „ Аз и светът около мен“

На 31 май 2014 г. от 14 00 часа се проведе заключителна изява на клубовете „Успяваме заедно”  с ръководител  Румяна Добрева  и „ Аз и светът около мен“ с ръководител Галина Петрова  към ІІ СОУ ”Проф. Н. Маринов”  гр. Търговище по ПРОЕКТ BG051PO001 - 4.2.05 „Да направим училището привлекателно за младите хора”.

Събитието се проведе в актовата зала на училището, където учениците презентираха реализираните дейности. По време на многото си походи , малките природолюбители събраха интересни растителни образци, които показаха на прекрасно подредена изложба от хербарии. Освен движение в природата, децата научиха за различните растителни видове - къде растат, кои от тях са отровни и кои са лечебни билки и как да ги разпознават. Любовта към красивото и природата ги подтикна да аранжират стаята си с цветя и с красиво изваяни от природата клони.


  

  

  

Категории: "УСПЕХ" | Views: 740 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar