Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Април » 6 » Заключителна представителна изява на група „Изкуството и красотата“ – пролетно настроение за всички
14:49
Заключителна представителна изява на група „Изкуството и красотата“ – пролетно настроение за всички

Заключителната представителна изява на група „Изкуството и красотата“ по проект „Твоят час“ във Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище бе организирана под формата на изложба, открита на 28.03.2017 г. в едно от фоайетата на училището. Многоцветните рисунки на децата създадоха много радост и пролетно настроение. Изложбата на тема „Изкуството и красотата“ бе разгледана с интерес от учениците, родителите, гости на училището и преподаватели на второкласниците, които са участници в проекта. Тя е уникална с неповторимия детски изобразителен почерк, с разнообразието от теми, както и с използваните разнообразни техники на работа. Рисунките на децата са тематично обособени на отделни пана. Родителите изразиха удовлетворението си от дадената възможност на второкласниците да развиват своите способности. При откриването на изложбата П. Асенова – ръководител на групата – направи кратък анализ на дейността на учениците по проекта, откроявайки постиженията на малките художници.

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Твоят час | Views: 713 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar