Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Ноември » 6 » Златният медал - най-високата оценка за Ирена Мирчева от ІІ СОУ Търговище
10:12
Златният медал - най-високата оценка за Ирена Мирчева от ІІ СОУ Търговище
Отново ученичка от ІІ СОУ  "Проф. Никола Маринов"  гр. Търговище  спечели златен медал. Това е Ирена Мирчева от Х в клас, която участва в Националното състезание по ключови компетентности по природни науки.  В дните 01-03.11.2013 г. в град Плевен премериха сили 60 ученици  от цялата страна, подбрани предварително. Участниците бяха разпределени в 10 отбора. 
Представители на Търговищка област бяха Ирена Мирчева от  Х в клас на II СОУ "Проф. Н. Маринов"  и Златан Врачалийски от VІІ в клас на I ОУ ”Хр. Ботев".  Отборът на Ирена се представи блестящо и завоюва първо място – спечели златен медал. Десетокласничката от II СОУ Търговище показа отлични знания в експерименталната част на състезанието, в която бяха включени задачи по химия, физика и биология. Това е третата, поредна година от участието на Ирена в националното състезание. През 2011 г. в Търговище тя завоюва бронзов медал, през 2012 г. в Пазарджик – сребърен. Златният медал е най-високата оценка за труда и постоянството на Ирена. Това е една дългоочаквана победа. Горди сме, че Ирена е ученичка в нашето училище. Тя представя достойно не само ІІ СОУ, но и град Търговище на национални състезания и олимпиади. Пожелаваме много бъдещи успехи и лични победи на нашето момиче.


Категории: Конкурси | Views: 1519 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/5
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar