Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Март » 24 » Бързи, смели, сръчни
15:08
Бързи, смели, сръчни

Бързи, смели, сръчниНа 14 март се проведе междинна представителна изява на учениците от клуб: ”Успяваме заедно” с ръководител Р. Добрева и клуб „Аз и светът около мен” с ръководител Г. Петрова, по проект УСПЕХ - BG051PO001-4.2.05-0001 „Да направим училището привлекателно за младите хора”. Гости на изявата бяха г-жа Ел. Панайотова- пом.директор, съученици и родители.

Учениците бяха разделени в два отбора – Вихър и Комета. Журито, което следеше играта и оценяваше за бързина и прецизност беше в състав:

Председател: Ивайло Пламенов

Членове: Борислава Димитрова, Мелда Гюнай, Димитър Трифонов

В спортната проява бяха включени надпревари за бързина, координация, сръчност, бягане с препятствия, познания. Най – голям интерес предизвика играта скачане с чувал. Състезанието беше доста оспорвано, като във всяка игра малките състезатели демонстрираха хъс и желание за победа. Двата отбора бяха добре подготвени и затова състезанието завърши с равен резултат. То протече, съпътствано с много емоции и настроение. Спортното мероприятие завърши с индивидуална грамота за всеки участник и доволни детски усмивки.


  

  

  

  

 

Категории: "УСПЕХ" | Views: 851 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar