Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Ноември » 16 » Детство без агресия
14:36
Детство без агресия

От 16.11. до 18.11.2015 г. в 3 в клас на II СОУ “Проф. Н. Маринов“ гр.Търговище с класен ръководител Виолета Василева стартира програмата „Детство без агресия“ към фондация „Изкуството да живееш“.

Програмата се провежда безвъзмездно в училища и домове за деца в неравностойно положение. Целта й е да научи децата на възраст между 8 и 15 години как ефективно да се освобождават от стрес и негативни чувства и емоции като страх, гняв, агресия и др. Програмата стимулира развитието на самоуважение, увереност и толерантност към другите, като цели да предотврати изблици на насилие у децата. До момента над 4000 деца са преминали тази програма на фондация Изкуството да живееш.

 

Категории: Дейности и инициативи | Views: 696 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar