Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Декември » 16 » Електронните ресурси в образователния процес и квалификацията на учителите
12:25
Електронните ресурси в образователния процес и квалификацията на учителите

На 11 и 12.12.2014 г. 40 педагогически специалисти от Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище участваха в квалификационен курс на тема „Работа с електронни ресурси“ с лектор Ангел Ангелов от Департамента за информация, квалификация и продължаващо образование - Варна. В новооткрития Кибер център в училището учителите усъвършенстваха уменията си за използване на новата техника, осигурена от фондация „Америка за България“ по проект „Училище на бъдещето“ – интерактивни бели дъски, таблети, лаптопи, аудио уредби и др.

Познавайки предимствата на дигиталните ресурси, педагозите ще прилагат иновативни методически решения, за да ангажират учениците в процеса на активно учене.

Йорданка Филева – главен учител
по български език и литература

 

Категории: Дейности и инициативи | Views: 610 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
avatar