Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Април » 15 » финална представителна изява на клуб „Аз рисувам своя свят” и студио „Опознавам и рисувам света около мен”
15:26
финална представителна изява на клуб „Аз рисувам своя свят” и студио „Опознавам и рисувам света около мен”

На 07.04.2015 год.  се проведе финална представителна изява на клуб „Аз рисувам своя свят” и студио „Опознавам и рисувам света около мен” по проект УСПЕХ при ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” гр. Търговище  с ръководител -Живка Жекова.

123Изложбата,подредена с голямо желание от учениците, бе представена на родители съученици и гости. В работата си вложиха детското си въображение, изпълнено с много старание, желание и вдъхновение. Разказваха за творбите си, разясняваха и демонстрираха техники на работа. Децата са удовлетворени от участието в творческата форма, свързана с докосване до света на изкуството.

 

Категории: "УСПЕХ" | Views: 781 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar