Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Ноември » 19 » Футболистите на ІІ СОУ Търговище – най-добрите
10:25
Футболистите на ІІ СОУ Търговище – най-добрите

Първо място завоюваха футболистите на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище в групата на юношите ХІ – ХІІ клас, като на финала победиха І СОУ Търговище след изпълнение на дузпи. При юношите VІІІ – Х клас нашият отбор зае призовото ІІІ място. За най-добър вратар и в двата турнира беше определен Радмил Русев от Х в клас. Срещите са част от общинските първенства по футбол, които се проведоха от 13 до 16.ХІ.2015 г., включени в Ученическите спортни игри 2015 – 2016 учебна година. След този успех училищният ни отбор ще представи град Търговище на областното първенство през пролетта.

Своите победи футболистите на ІІ СОУ и техните преподаватели по физическо възпитание и спорт посвещават на празника на училището!

 

 

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Конкурси | Views: 966 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar