Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Януари » 20 » ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов“ - комплексен победител в Първия спортен коледен турнир за учители 2013
10:52
ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов“ - комплексен победител в Първия спортен коледен турнир за учители 2013

І място - комплексен победител 
ІІ място - футбол 
ІІ място – волейбол
І място – спортна стрелба с пушка - отборно 
ІІ място – спортна стрелба с пушка – индивидуално – Васил Василев – преподавател по математика
Гол майстор на турнира – футбол – Пламен Иванов – помощник – директор

Това са призовите места, които отборите на нашето училище завоюваха в коледния турнир за учители, който се проведе през декември 2013 г. На 17 януари 2014 г. РИО Търговище награди първенците на церемония в ресторант „Мизия”. Началникът на РИО Невяна Захариева благодари на всички, отзовали се на поканата да участват в турнира. Спортовете, по които се състезаваха участниците, бяха волейбол, футбол на малки вратички, тенис на маса и спортна стрелба. 18 училища от областта и 1 извънучилищно звено – ОДК – Търговище се включиха в съревнованието. Сили премериха 146 участници, като само педагозите от тях бяха 120 души. 
Честита победа на ІІ СОУ!


Категории: Актуални събщения | Views: 675 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/4
Общо бр. коментари: 0
avatar