Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Май » 31 » Клуб „Приказни вълшебници”
15:20
Клуб „Приказни вълшебници”
Учениците от ІІ б  клас активно се включиха в дейността на Клуб „Приказни вълшебници”, с ръководител Милена Тенчева. С голямо желание и интерес обсъждаха любими народни и авторови приказки. Откриваха чудните светове на приказките, летейки на вълшебното килимче на словото. Запознаха се с интересни герои, обсъждаха техните постъпки и действия. Изработиха кукли за куклен театър. Децата илюстрираха отделни моменти от приказките. Създадоха свои приказки. 
На 27.05.2013г. се състоя Финална представителна изява на Клуб „Приказни вълшебници” по Проект „Успех” при ІІ б клас във ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов”. 
Гости на изявата бяха съученици, родители и колеги. 
Бе  подредена изложба  с картини на приказни герои и илюстрации към приказки. Учениците проявиха своята артистичност и талант при драматизация на приказката „Вълкът и седемте козлета”.


Категории: "УСПЕХ" | Views: 811 | Добавено от: MRebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar