Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Януари » 31 » Красиви и усмихнати – не само в началото на учебната година!
16:37
Красиви и усмихнати – не само в началото на учебната година!
С усмивка - така се изгражда позитивен имидж на институцията – ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов" гр. Търговище! Неговото създаване, поддържане и изменение бе темата на обучението, в което на 30.01.2014 г. участва цялото ръководство на училището. Директорът Галя Панайотова и помощник-директорите Галина Йорданова, Пламен Иванов, Елеонора Панайотова и Даниела Стойнова се включиха в организирания от РИО Търговище квалификационен курс „Изграждане на имидж" с водещ доц. д-р Пепа Митева от Център за съвременно образование София. В целевата група участваха директори на учебни заведения от Търговищка област, които дискутираха по различни акценти от управлението на образованието - образът на училището в обществената среда, значението на PR стратегиите за формиране на позитивен имидж, съвременни изисквания за „стил на поведение в работната среда", „лицето на мениджъра" в училището и детската градина и др. 
Красиви и усмихнати бяха представителите на ІІ СОУ – училището домакин. Пожелаваме им да бъдат такива и през настоящата година, да продължат да създават позитивни емоции на ученици, родители и учители! 


Йорданка Филева – главен учител
по български език и литература

Категории: Дейности и инициативи | Views: 668 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
avatar