Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Февруари » 28 » Междинна изява на клуб „Трудът на хората в миналото и днес”
12:47
Междинна изява на клуб „Трудът на хората в миналото и днес”

Клуб „Трудът на хората в миналото и днес ”по Проект BG 051РО001–4.2.05 "ДА НАПРАВИМ УЧИЛИЩЕТО ПРИВЛЕКАТЕЛНО ЗА МЛАДИТЕ ХОРА” УСПЕХ проведе своята първа представителна изява на 25.02.2013 г. Гости бяха техни съученици, родители, учители и  г-жа Галя Панайотова - директор на училището.
Участниците в клуба разказаха какво са научили за традиционните български занаяти  и  представиха част от изделията , които сами са изработили. 
Учениците представиха фотоизложба, с която запознаха гостите с посещенията си в различни фирми, служби и институции. В търсене на най- значимата професия , участниците в клуба оцениха , че всяка професия е достойна за уважение.
Изявата завърши с  образователен концерт на ансамбъл „Мизия” гр.Търговище, който допринесе за доброто настроение на всички.


Категории: "УСПЕХ" | Views: 808 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
avatar