Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Ноември » 3 » Отличени ученици в национален конкурс
11:14
Отличени ученици в национален конкурс

Двама ученици от Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище са наградени в Осмия национален ученически конкурс за литературно творчество и журналистика „Стоян Михайловски”- Русе`2015. Това са:

Моника Метева ХІІ а клас – втора награда, раздел „Журналистика“

Захари Тодоров – VІ г клас – трета награда, раздел „Литературно творчество“

Конкурсът е организиран от Общинския детски център за култура и изкуство Русе и е включен в Националния календар на Министерството на културата. Тази година в него са участвали 133 млади автори от цялата страна със 156 творби. Председател на журито - доцент д-р Руси Русев, преподавател в Русенския университет „Ангел Кънчев” и ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”. На 31 октомври 2015 г., на тържествена церемония, отличените ученици получиха своите награди в театралния комплекс “Доходно здание” Русе.

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Конкурси | Views: 704 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar