Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Януари » 24 » Плакет за ІІ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище за проекта „Малки защитници на възрастните хора“
10:00
Плакет за ІІ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище за проекта „Малки защитници на възрастните хора“

На 23.01.2017 г. в актовата зала на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище областният управител на Област Търговище Светлин Бонев връчи на директора на училището Галя Панайотова плакет за активно участие в проекта „Малки защитници на възрастните хора“ на ОД МВР-Търговище. Този проект бе класиран на второ място в конкурса в системата на МВР – в обявения от Европейската мрежа за превенция на престъпността национален конкурс, чиято тема за 2016 г. бе „Превенция на престъпленията срещу възрастни хора“. В церемонията по награждаването взе участие и директорът на ОД МВР-Търговище ст. комисар Николай Ненков.

Областният управител на Област Търговище Светлин Бонев поздрави участниците в проекта за създадената добра практика и модел на детско участие в превенцията на престъпления срещу възрастните хора.

Още за проекта

 

Йорданка Филева – главен учител

 

Категории: Дейности и инициативи | Views: 1311 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar