Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Май » 14 » Пореден успех за Лидия от проект УСПЕХ
10:32
Пореден успех за Лидия от проект УСПЕХ
 
 
Лидия Йорданова от Х б клас на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” за втора поредна година е сред лауреатите на Националния ученически празник „За хляба наш”, посветен на Деня на Земята 22 април, който се провежда в Благоевград. Тя получи диплом и статуетка за своето есе, класирано на ІІІ място. Празникът е част от Националния календар за извънучилищните дейности на Министерството на образованието, младежта и науката за учебната 2011/20112 г. и от Програмата на Министерски съвет за закрила на деца с изявени дарби.
Това е поредният успех на Лидия, която развива своя талант в клуб „Силата на словото” – Проект УСПЕХ BG 051РО001 – 4.2.05-0001, „Да направим училището привлекателно за младите хора”.
Категории: "УСПЕХ" | Views: 774 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
avatar