Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Април » 23 » Представителна изява на малките актьори
08:50
Представителна изява на малките актьори

На 14.04.2015 г. малките актьори от клуб „В света на приказките“ по проект  УСПЕХ във ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище фреализираха своята представителна изява - драматизация на приказката „Червената шапчица“ от Братя Грим. Те очароваха многобройната публика, проявявайки таланта си на артисти и майстори на декорите.

Беше представена и изложба от маски, оцветена книжка-приказка, моделирани герои от пластилин и други. След представлението учениците получиха подаръци – читателски дневник за всеки и богата почерпка от родителите. Ръководители на първокласниците са М. Хатибова и Г. Михайлова – старши възпитатели в начален етап.

Учениците изпитват истинско удоволствие от досега с изкуството, което ги одухотворява и ги кара да мечтаят за нови сценични изяви.

 

Категории: "УСПЕХ" | Views: 878 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar