Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Ноември » 19 » Приключи етап от дарителската кампания „Подари книга – сподели добро“ във Второ СОУ Търговище
17:23
Приключи етап от дарителската кампания „Подари книга – сподели добро“ във Второ СОУ Търговище

Членовете на Училищния парламент и Доброволческия център при Второ СОУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище съобщават с  удовлетворение, че в обявената преди месец дарителска кампания „Подари книга – сподели добро“ се включиха много ученици, родители и учители. Всички те дариха запазени книги, речници, енциклопедии, като най-активни в своята ангажираност бяха учениците от начален етап.

Членовете на Училищния парламент от Х г, VІІІ в и VІІІ г клас решиха детските книжки да бъдат предоставени на училищната библиотека, за да се използват най-вече от учениците в полуинтернатните групи по време на техните дейности по интереси, а с останалите книги да зарадват възрастните хора от Дневния център „Дар“ в нашия град.

Ръководител на Училищния парламент и Доброволческия център е Мевзуне Бейтулова – педагог, която предава на всички своя ентусиазъм и съпричастност към идеята на дарителската кампания.

Акцията остава с отворен финал – така, както много от нас отворихме сърцата си за доброто, за книгите, за светлината на знанието и духовността. Тя е посветена на 45 – годишнината на нашето училище.

 

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Дейности и инициативи | Views: 635 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar