Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Ноември » 28 » „В света на професиите“ – първо занятие на петокласници по проекта за кариерното ориентиране
08:56
„В света на професиите“ – първо занятие на петокласници по проекта за кариерното ориентиране

На 21.11.2016 г. в V „г” клас на Второ СУ „Професор Никола Маринов” Търговище, с класен ръководител Надка Владимирова, се проведе първото занятие по проект BG05M2OP001-2.001-0001 „Система за кариерно ориентиране в училищното образование“. Учениците гледаха филм на тема „Пътешествие в света на професиите”. Запознаха се с професията готвач, чието работно място посетиха. Задаваха въпроси и разговаряха с интерес за отговорността на тази професия, за трудностите в нея и за удоволствието, което тя носи. Учениците споделиха, че вече имат мечти, свързани с определена професия. Убедени са, че пътуването към всяка професия е дълго, но си заслужава, ако тя е твоя мечта. 

 

 

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Кариерно ориентиране | Views: 1118 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar