Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Март » 19 » Заключителна представителна изявя на клуб „Празнични чудеса”
14:37
Заключителна представителна изявя на клуб „Празнични чудеса”
Учениците от ІІІ Б клас при ІІ СОУ „ Проф. Никола Маринов” много емоционално и активно се включиха в работата на клуб „Празнични чудеса”, с ръководител Милена Тенчева. С желание и интерес изучаваха българските народни обичаи и официални празници на страната. Запознаха се с традициите на други етноси и държави. Разказаха за начините на отбелязване на различни тържества в своите семейства. 
На 18.03.2014 година от 17:10 часа се състоя Заключителна представителна изявя на клуб „Празнични чудеса” по ПРОЕКТ BG051PO001-4.2.05 " Да направим училището привлекателно за младите хора”.
 С умение и артистичност малчуганите поднесоха своя рецитал. Децата от ІІІ Б клас представиха пред своите приятели, родители и гости тържество за празниците: Баба Марта, Осми март. Разказаха за Националния празник на България, идването на Пролетта, Великден и Празника на българската писменост и култура – 24 май. Подредиха изложба от свои творби – рисунки, проекти, пана и картички, изработени в клуба за различните празници.


Категории: "УСПЕХ" | Views: 783 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar