Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Юни » 9 » Беседа с родител на тема „С опита на по-възрастните“ на клуб „SMART в компютърният свят“ и студио „Digital World“
09:11
Беседа с родител на тема „С опита на по-възрастните“ на клуб „SMART в компютърният свят“ и студио „Digital World“

На 06.06.2017 г. участниците в клуб „SMART в компютърният свят“ и студио „Digital World“, при II СУ „Проф. Никола Маринов“, гр. Търговище, по проект „Твоят час“ BG05M2OP001-2.004-0004, участваха в беседа с родител на тема „С опита на по-възрастните“. Ръководители на групите са г-жа Венка Петрова и г-жа Мария Ангелова-старши учители по информатика и информационни технологии.

Г-жа Йоанна Цанкова, родител на наш ученик, разказа на учениците за своята професия, представи мултимедийни проекти, създадени под нейно ръководство.

Гости на мероприятието бяха г-жа Петя Грудева и ученици от ателие „Компютърна реклама и презентации“.

Срещата с родител на наш ученик беше приятна и полезна за участниците. Те се запознаха с още една професия и се замислиха за избора си след завършване на VII клас.

Категории: Твоят час | Views: 851 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar