Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2015 » Януари » 20 » Да се включим в кампанията „Капачки в действие“
15:03
Да се включим в кампанията „Капачки в действие“

II СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ
СЕ ВКЛЮЧВА В КАМПАНИЯТА
„КАПАЧКИ В ДЕЙСТВИЕ“.

Призоваваме всички учители, служители,  ученици  от нашето училище да ни подкрепят. Призивът отправяме и към другите училища и към всички хора с добри сърца. Да помогнем на  децата, лишени от родителска грижа.

Това е благотворителна кампания за събиране на всякакви пластмасови капачки. С получената сума от предаването им за рециклиране ще бъдат закупени електрически уреди за центрове за настаняване от семеен тип за деца, лишени от родителска грижа в страната.

Мисията на кампанията е да се помогне за подобряване на условията за отглеждане и живот на деца, лишени от родителска грижа. Чрез разделното събиране на отпадъци се опазва околната среда и природата на България.

Кампанията стартира на 11 сепември 2013 г. До момента са предадени 6910 кг. пластмасови капачки.

ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ НЕЯ!
ДОБРОТО Е ЗАРАЗНО!

Категории: Дейности и инициативи | Views: 618 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
avatar