Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Ноември » 8 » ДИСКУСИОННОТО СТУДИО „ОРГАНИЗАЦИЯТА НА УЧЕБНОТО ВРЕМЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ УЧИЛИЩАТА В СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ”
14:01
ДИСКУСИОННОТО СТУДИО „ОРГАНИЗАЦИЯТА НА УЧЕБНОТО ВРЕМЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ УЧИЛИЩАТА В СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ”

В рамките на втори етап на Дискусионното студио „Организацията на учебното време на учениците от училищата в съседни държави” с  организатори Регионален инспекторат по образованието – Търговище  и  II СОУ „Проф. Никола Маринов”, служители на РИО-Търговище и 30 директори, пом. директори и учители от училища от областта посетиха училище ”Лучиан Григуреску” в град Меджидия, Република Румъния.  ІІ СОУ „Проф.Никола Маринов” бе представено от Даниела Стойнова – помощник – директор. На семинара, организиран от г-н Тимофте Лилиана, началник на Инспектората по образование-град Констанца бяха представени презентации   на експертите, отговарящи за Европейски проекти от Констанца и 6 училища от град Меджидия.  Представените от г-жа Невяна Захариева и Даниела Стойнова – помощник - директор в нашето училище презентации съответно за дейността на РИО-Търговище и добрите практики във  II СОУ „Проф. Никола Маринов” впечатлиха румънските ни партньори, които изказаха желание  за осъществяване на повече съвместни инициативи в областта на образователните политики, обмен на добри практики  и съвместно участие в Европейски проекти.
Първите контакти  вече са осъществени – училище „Константин Бранкуси” предложи своето партньорство за осъществяване на съвместни проекти с ІІ СОУ „Проф.Никола Маринов”

Категории: Актуални събщения | Views: 844 | Добавено от: MRebi | Rating: 3.7/3
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar