Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Май » 10 » Европейско междучасие в Деня на Европа – във Второ СУ Търговище
10:08
Европейско междучасие в Деня на Европа – във Второ СУ Търговище

Европейско междучасие организираха на 09.05.2017 г. участниците в клуб „Евронавигатор“ Х г клас при Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище, с което отбелязаха 9 май – Деня на Европа. В кибер центъра на училището те подредиха кътове с информационни материали, които раздадоха на своите съученици. На електронния дисплей представиха кадри, свързани с историята на Европейския съюз, слушаха „Ода на радостта“, споделиха впечатления от екскурзии в различни европейски страни. Младите „евронавигатори“ бяха поздравени от Г. Панайотова – директор на училището. Към европейското междучасие се присъединиха и Г. Йорданова и Ел. Панайотова – заместник-директори, З. Радева – главен учител, Ст. Калайджийски – педагогически съветник, М. Реби – компютърен специалист, много ученици от различни класове, учители.

Целта е младите хора да се включат в проявите, посветени на Деня на Европа и на 10 – годишнината от членството на България в ЕС.

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Клуб "Евронавигатор" | Views: 886 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
avatar