Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Май » 10 » Финално занятие на учениците от група "Искам да успея"
09:58
Финално занятие на учениците от група "Искам да успея"

На 5 май 2017год. във Второ СУ ,,Проф. Никола Маринов“ Търговище се проведе финално занятие- годишна публична продукция на учениците от група " Искам да успея" по Проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)“. Поканени на занятието бяха директорът на училището г-жа Галя Панайотова и зам.-директорите г-жа Галя Йорданова и г-жа Елеонора Панайотова.

С приповдигнато настроение и ентусиазъм учениците презентираха дейността на групата в контекста на бъдещата им реализация и получиха ценни насоки за ползване на английски език в реалния живот.

 

Категории: Твоят час | Views: 720 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar