Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Юни » 9 » Годишна училищна продукция на клуб „SMART в компютърният свят“ и студио „Digital World“
13:08
Годишна училищна продукция на клуб „SMART в компютърният свят“ и студио „Digital World“

На 06.06.2017 г. участниците в клуб „SMART в компютърният свят“ и студио „Digital World“, при II СУ „Проф. Никола Маринов“, гр. Търговище, по проект „Твоят час“ BG05M2OP001-2.004-0004, проведоха Годишна училищна продукция. Ръководители на групите са г-жа Венка Петрова и г-жа Мария Ангелова-старши учители по информатика и информационни технологии.

Изявата се проведе под формата на мултимедийно представяне на дейността на двата клуба. Представени бяха различни мултимедийни проекти и приложения за мобилни устройства, изготвени от учениците.

Чрез участието си в занятията по проект „Твоят час“, участниците разшириха знанията и уменията си в областта на компютърните технологии. Създадоха нови приятелства и успешно работиха в екип по различни проекти.

Гости на мероприятието бяха г-жа Йоанна Цанкова, г-жа Петя Грудева и ученици от ателие „Компютърна реклама и презентации“.

Учениците споделиха, че и в бъдеще ще продължат да се развиват в областта на информационните технологии.

 

 

 

 

 

Категории: Твоят час | Views: 996 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar