Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Януари » 24 » Kлуб „Компютърни анимации и уеб сайтове”
16:49
Kлуб „Компютърни анимации и уеб сайтове”

На 21.01.2014 г. се проведе междинна представителна изява на проектите и отборно състезание на клуб „Компютърни анимации и уеб сайтове”  с ръководител Венка Петрова  към ІІ СОУ ”Проф. Н. Маринов”  гр. Търговище.
Учениците представиха пред гостите  изготвените до момента проекти:



  • Уеб сайтовете: "Български фолкор” и "В света на велосипеда”.
  • Компютърни анимации: "Цветни растения”, "Най-големите природни забележителности в света”  и "Анимации с Photoshop”.
Жури на състезанието бяха преподаватели по информационни технологии от ІІ СОУ ”Проф. Н.Маринов” с председател: Виолета  Драганова   и членове: Петя Грудева и Мария Ангелова. Състезанието се проведе в седем кръга, в което учениците, разделени в отбори,  изготвиха оригами по компютърен модел, създаваха анимирани модели на рекламни материали,  решаваха няколко логически задачи и др. Класирането на отборите беше извършено по бързина на поставената задача и качество на изпълнението. 
Всички ученици получиха сертификати за участие в състезанието.



Категории: "УСПЕХ" | Views: 1136 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar