Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Януари » 11 » Клубове в областта на изкуството по проект УСПЕХ създадоха общ продукт
14:08
Клубове в областта на изкуството по проект УСПЕХ създадоха общ продукт
Второ СОУ „Проф. Никола Маринов” гр. Търговище работи за втора учебна година по проект УСПЕХ - BG051PO001-4.2.05-0001 „Да направим училището привлекателно за младите хора”, осъществяващ се с финансовата подкрепа на Оперативна програма  „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. Специфичните извънкласни форми на работа в областта на изкуството допринасят за утвърждаване на ІІ СОУ като училище на талантите. Чрез екипната работа на учители, ученици, родители и на цялата училищна общност се реализират интересни и разнообразни дейности, спомагащи за осмисляне свободното време на подрастващите и за тяхната личностна изява. 
На 19.12.2012 г. дръзновението на младите и мъдростта на възрастните намериха допирни точки в съвместната изява на 3 клуба – „School for music stars” с ръководител Стефан Иванов, „Родолюбие” с ръководител Йорданка Филева и „Театърът – сцена на живота” с ръководител Здравка Радева. Ученици и учители бяха сред своите приятели в Дневен център за възрастни хора „Дар” в Търговище. Създаден бе общ продукт, с любезната медийна подкрепа на екипа от NRG Vision Търговище. 

Категории: "УСПЕХ" | Views: 695 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
avatar