Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Октомври » 14 » „Книга на доброто“ – проект на седмокласниците във ІІ СУ Търговище
13:34
„Книга на доброто“ – проект на седмокласниците във ІІ СУ Търговище

На 12.10.2016 г. във Второ СУ ,,Професор Никола Маринов" Търговище стартира годишният проект ,,Книга на ДОБРОТО“. Седмокласниците приемат предизвикателството да търсят доброто и сами да се стремят към добри постъпки. В продължение на цялата учебна година те ще откриват и ще описват добрината, ще се срещат с добри хора и ще записват техните истории, ще събират снимков материал по темата. Книгата на випуска ще бъде представена пред училищната общност в началото на месец юни.

Една от дейностите по проекта бе реализирана като част от Националната седмица на четенето. Учениците подбраха и прочетоха медийни, художествени и лични текстове на тема ,,Доброто в нашия живот". Ръководител на училищния проект е Славка Георгиева – старши учител по български език и литература.

 

  

  

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Стратегия - грамотност | Views: 680 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar