Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Май » 9 » Mултимедийно представяне на проекти, класирани на национален кръг на олимпиадата по информационни технологии, 2017 г.
08:22
Mултимедийно представяне на проекти, класирани на национален кръг на олимпиадата по информационни технологии, 2017 г.

На 05.05.2017 г. в актовата зала на ІІ СУ „Проф. Н. Маринов", гр. Търговище се проведе мултимедийно представяне на проекти, класирани за участие в национален кръг на олимпиадата по информационни технологии. Гости на мероприятието бяха госпожа Маргарита Гаджовска - старши експерт по математика, директори и учители от област Търговище, родители и ученици.

За Националната олимпиада по информационни технологии се класираха 6 ученици от II СУ “Проф. Н. Маринов“, които ще участват в 2 категории: Мултимедия и Мултимедийни приложения. Учениците представиха своите проекти:

 

  • „Перспективи и илюзии“ – с автори: Дима Тихомирова Ангелова - VII„г“ клас и Симона Диян Вълчева - VII„г“ клас
  • „Алкални елементи“ – с автори: Николета Пламенова Николова - VII„б“ клас и Десимира Пламенова Димитрова - VIII „в“ клас
  • „Човешката памет“ – с автори: Велислава Савчева Велкова – Х“в“ клас и Цветина Атанасова Манова – Х“в“ клас

Националната олимпиада по информационни технологии ще се проведе за 15 пореден път в гр. Варна от 12 до 14 май.

Успех на учениците и техния ръководител – госпожа Венка Петрова!

 

Категории: Олимпиади | Views: 995 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar