Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2014 » Декември » 18 » Предай нататък добротата
18:02
Предай нататък добротата

На 17. ХІІ. 2014 г. от 18 часа в Актова зала на Второ СОУ”Проф. Никола Маринов” се проведе представителна изява на Творчески клуб”Добротворчество” по Проект УСПЕХ. Изявата е по повод издаване на брой VІІІ на „Литературни страници, вдъхновени от Българската Коледа”. Осем години творческият клуб продължава установената традиция да стимулира творческия талант на учениците в името на доброто, милосърдието, вярата и надеждата.

Тази година първите ”добротворци” завършват училище. Чрез инициативата „Предай нататък добротата” те намериха своите последователи сред ученици от V а клас. Настоящият брой VІІІ на „Литературни страници” е съвместно дело на големите и малките ученици. Представянето премина в емоционална обстановка в присъствието на гости, сред които родители на петокласниците. Акцент в тържеството бяха първите творби, вдъхновени от БГ Коледа, които новите „добротворци” на Второ СОУ създадоха. А те изненадаха своите приятели от 12 клас с пиесата „Коледни чудеса” и коледни песни.

Тържеството завърши с почерпка – коледна пита и сладки, приготвени от родителите.

 


„Литературни страници, вдъхновени от Българската Коледа”


ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Зорница Апостолова – ръководител на
Творчески клуб „Добротворчество”

 

 

Категории: "УСПЕХ" | Views: 785 | Добавено от: Rebi | Rating: 2.7/3
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar