Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2013 » Януари » 31 » Представителна изява на клуб „Компютърни анимации и уеб сайтове”
18:10
Представителна изява на клуб „Компютърни анимации и уеб сайтове”
На 18.01.2013 г. от 12.30  часа се проведе междинно представяне на изготвените работи и отборно състезание на клуб „Компютърни анимации и уеб сайтове”  с ръководител: В. Петрова  към ІІ СОУ ”Проф. Н. Маринов”  гр. Търговище по ПРОЕКТ BG051PO001-4.2.05 „Да направим училището привлекателно за младите хора”. Представянето се проведе в компютърна зала №1 на училището в продължение на два учебни часа. Темата на мероприятието беше: „Междинно представяне на изготвените работи и отборно състезание”.
Жури на състезанието бяха преподаватели по информационни технологии от ІІ СОУ ”Проф. Н.Маринов” с председател: Виолета  Драганова   и членове: Венка Петрова и Мария Ангелова. Състезанието се проведе в девет кръга, в което учениците, разделени в отбори по трима,  съставяха компютърна анимация, пъзел, лабиринт, решаваха няколко логически задачи и др. Класирането на отборите беше извършено по бързина на поставената задача и качество на изпълнението.  След състезанието учениците представиха изготвените работи до момента пред съучениците си и журито.  Уеб сайтовете бяха на теми: Научете повече за хардуера, Моят град Търговище и Животински свят. Компютърни анимации имаше изготвени на теми: Самолетите и Златно момиче.
Всички ученици получиха сертификати за участие в състезанието.

Категории: "УСПЕХ" | Views: 690 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/2
Общо бр. коментари: 0
avatar