Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Октомври » 18 » Приказна фиеста на първокласници в дейностите по интереси
08:01
Приказна фиеста на първокласници в дейностите по интереси

На 14. 10. 2016 г. учениците от група за целодневна организация на деня в I клас на  Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище се включиха в Националната седмица на четенето. Потопени в магията на книгата, малките любители на приказки изживяха своята вълшебна фиеста. Под ръководството на Гюлфие Велиева - учител в начален етап, децата с голям интерес слушаха записи на незабравими приказки – „Малката Русалка”, „Вълкът и седемте козлета”, „Палечка” „Принцесата Жаба” и др.  Подходящото музикалното оформление и актьорското майсторство на изпълнителите докоснаха сърцата на първокласниците.

Атракцията на приказната фиеста бяха Мира Владимирова, Алегзандър Иванов, Максим Маринов, Дария Христова, които вече могат да четат. Те прочетоха откъси от любими приказки и заслужено получиха аплодисментите на своите съученици. Провокирани от посланията на героите, малките любители на книгата илюстрираха моменти от текстовете. Приказната фиеста завърши с много радостни усмивки и интересни рисунки, които първокласниците подариха на родителите си. Своето удовлетворение от дейностите по интереси изрази и Пламен Иванов – заместник-директор на училището.

 

   

  

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Стратегия - грамотност | Views: 919 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar