Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Октомври » 18 » Пътуваща методическа среща на учителите по български език и литература във Второ СУ Търговище
07:57
Пътуваща методическа среща на учителите по български език и литература във Второ СУ Търговище

Преподавателите по български език и литература във Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище закриха Националната седмица на четенето /10 – 14.Х.2016 г./, като организираха пътуваща методическа среща на тема „Повишаване функционалната грамотност на учениците чрез четене“. На 15.Х.2016 г. посетиха град Шумен, където се потопиха във възрожденската атмосфера на стария град и разгледаха къщата музей „Добри Войников“.Общуването между членовете на методическото обединение в неформална обстановка допринесе за засилване на екипността в работата и за обмена на добри педагогически практики. Учителите по български език и литература организираха много и разнообразни изяви с учениците през седмицата 10-14.Х.2016 г., по предварително изготвената училищна програма, под ръководството на председателя на МО Здравка Радева – главен учител по български език и литература.  

 

 

 

Категории: Стратегия - грамотност | Views: 1277 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
avatar