Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Май » 3 » Публична изява на клуб „Изразни средства в изобразителното изкуство“ с ръководител Татяна Панайотова
15:12
Публична изява на клуб „Изразни средства в изобразителното изкуство“ с ръководител Татяна Панайотова

На 26.04.2017 г. във фоайето на Второ СУ "Проф. Никола Маринов" град Търговище, учениците клуб „Изразни средства в изобразителното изкуство“ при Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище проведоха своята окончателна публична изява - изложба със свои рисунки на разнообразни теми. Представителната изява е част от дейността на групата, чийто ръководител е Татяна Панайотова – старши учител по изобразително изкуство. Творбите са изпълнени в различни жанрове и различни материали. Целта на художествената изява е да покаже придобитите умения за работа с различни материали и тахники. Постигнати са успехи с работата с темперни бои, сух пастел върху тонирана хартия и в акварелнита техники, рисунка върху коприна и порцелан. На събитието присъстваха директора на училището Галя Панайотова, родители, ученици и учители. Отзивите за изложбата са много добри. Информация за изложбата е представена в сайта на училището.

Категории: Твоят час | Views: 628 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar