Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Май » 3 » Публична изява на клуб "Образователни аспекти на пластичните изкуства“ с ръководител Татяна Панайотова
15:26
Публична изява на клуб "Образователни аспекти на пластичните изкуства“ с ръководител Татяна Панайотова

На 28.04.2017 г.във фоайето на Второ СУ "Проф. Никола Маринов" град Търговище, учениците от клуб "Образователни аспекти на пластичните изкуства“ - дейности по интереси по проект "Твоят час" проведоха своята окончателна публична изява. Те презентираха рисунки – пейзажи, натюрморти и други жанрове на изобразителното изкуство, изпълнени с молив, акварел, маслени бои, сух пастел върху тонирана хартия. Ръководител на клуба е Татяна Панайотова - старши учител по изобразително изкуство във Второ СУ. Целта на изявата е да покаже постигнатите резултати от работата с различни материали и техники. На събитието присъстваха заместник директора Галя Йорданова, специално поканените родители, ученици и учители. Отзивите за изложбата са много добри. Информация за изложбата е представена в сайта на училището.

Категории: Твоят час | Views: 699 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar