Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2012 » Ноември » 13 » ТЕАТЪРЪТ В ПОМОЩ НА ОБУЧЕНИЕТО ПО ЛИТЕРАТУРА
12:59
ТЕАТЪРЪТ В ПОМОЩ НА ОБУЧЕНИЕТО ПО ЛИТЕРАТУРА

Учениците от ХІ б клас на ІІ СОУ „Проф. Никола Маринов” гр. Търговище за пореден път се срещнаха с театралното изкуство – представлението на Драматичен театър гр. Габрово „Човекът, който прави дъжд” от Ричард Неш. Ако душите ни са изпълнени с вяра и любов, всеки може да бъде човекът, който прави дъжд, който носи надеждата - както Старбък, чиято роля играе великолепният Юрий Ангелов.  Искрени и непосредствени, актьорите поднесоха по интересен и увлекателен начин посланията на пиесата.
В залата зрителите съпреживявят активно. Театърът въздейства на младите хора, докосва емоциите им, развива интелекта им, обогатява тяхната реч - с което винаги е в помощ на обучението по литература.

Категории: Дейности и инициативи | Views: 736 | Добавено от: MRebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar