Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2017 » Май » 9 » Участие на ученици от Второ СУ Търговище в Третата национална среща на клубовете „Млади възрожденци“ в София
09:15
Участие на ученици от Второ СУ Търговище в Третата национална среща на клубовете „Млади възрожденци“ в София

На 6 и 7 май 2017 г. ръководството на клуб „Млади възрожденци“ при Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище участва в Третата национална среща на младите родолюбци, която се проведе в София. Румен Стефанов и Станислав Калчев от ІХ б клас и Здравка Радева – главен учител по български език и литература, присъстваха на тържествения парад по случай Деня на храбростта и Българската армия. Във Военна академия „Г. С. Раковски“ беше отчетена дейността на клубовете за изминалата година. Прочетени бяха поздравителен адрес от Президента на Република България Румен Радев и обръщение от г-н Васил Василев – председател на Общобългарски комитет „Васил Левски“. За участниците в срещата бе организирано колективно посещение на Музея за история на София.

 

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Клуб "Млади възрожденци" | Views: 1052 | Добавено от: Rebi | Rating: 5.0/1
Общо бр. коментари: 0
avatar