Уважаеми посетители,

Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище има нова интернет страница - http://2su-tg.com, която ще се актуализира с информацията за новата учебна година – от 15.09.2017 г. Работата по сайта продължава. Възможно е да бъдат допуснати неточности, които ще бъдат отстранявани своевременно. Старият сайт ще се ползва само като архив.

Благодарим за търпението.

 

 

Начало » 2016 » Октомври » 13 » Ученици участваха в сесия на Общинския съвет в Търговище
10:19
Ученици участваха в сесия на Общинския съвет в Търговище

На 12.10.2016 г. 11 ученици от ХІ г клас на Второ СУ „Проф. Никола Маринов“ Търговище, с класен ръководител Здравка Радева, участваха в импровизираното заседание на Общинския съвет в Търговище. Заедно със свои връстници от други средни училища в града те бяха в ролята на 33-та местни съветници - гласуваха свой дневен ред на сесията под ръководството на председателя на Общинския съвет Хатидже Алиева, от която получиха подробна информация за дейността на местния парламент.

Кметът на Община Търговище д-р Дарин Димитров поднесе специални поздравления по повод на 12 октомври - Деня на българската община. Той представи своите четирима заместници, а те разказаха за функциите и ресорите си. Кметът предложи на младите парламентаристи да съдействат на общинската администрация в кампанията за преустановяване паркирането в зелените площи на Търговище.

  

  

Йорданка Филева – главен учител

Категории: Дейности и инициативи | Views: 949 | Добавено от: Rebi | Rating: 0.0/0
Общо бр. коментари: 0
omForm">
avatar